Alles

Iedere activiteit behoort minimaal tot deze categorie plus nog een.

Clubrandories 2018

Op zaterdag 15 december hebben wij alweer de vierde en laatste clubrandories van 2018 gehouden. Aan deze clubrandories hebben 35 jeugdleden deelgenomen. Tijdens deze clubrandories werden wij door alle judoka's, en zeker ook onze nieuwe leden, verrast op hele leuke en onverwachte partijen en heel veel verrassende en spetterende acties. Het was dan ook een heel groot genot om naar al deze partijen te kijken waar wij als trainers maar moeilijk op onze stoel konden blijven zitten.

Clubrandories 2019

Aan deze clubrandories hebben 38 van onze jeugdleden deelgenomen. Tijdens deze clubrandories werden wij door de judoka's verrast op hele leuke partijen en verrassende acties.

Kletterwald Aken

Met alle leden van Judokay Nikanshite, die nog niet op vakantie waren zijn we op 19 juli 2014 naar de Kletterwald geweest in Aken. Op deze sportieve wijze hebben we het judoseizoen uitgezwaaid en de zomervakantie ingeluid.

Examens juni 2019

Op maandag 24 en donderdag 27 juni (2019) zijn de jaarlijkse band/slip examens gehouden.

Stage van grootmeester Mart Pepels

Zondag ochtend 27 september was grootmeester Mart Pepels 8e dan judo gastdocent in onze dojo aan de Wijngaardsberg 30 in Eygelshoven. Het was een zeer leerzame stage voor alle deelnemers. Dhr Pepels behandelde gedurende 2,5 uur op indrukwekkende en inspirerende wijze het examenwerk tachi en ne-waza t/m 3e dan judo.